<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=484669838328817&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Welkom op onze blog

blog-pattern.jpg

Instagram komt met bedrijfsprofielen

social media, Instagram

Instagram bedrijfsprofielen

Vandaag zie je nog geen verschil tussen bedrijfsprofielen en privé profielen. Het is dan ook moeilijk om als bedrijf de impact van je posts te meten via de app.

Binnenkort komt daar verandering in. Instagram lanceert bedrijfsprofielen waarmee je als bedrijf inzicht krijgt in je statistieken, berichten kan promoten via een promoot-knop en een CTA-button kan instellen.

De Instagram bedrijfsprofielen worden uitgerold in de US, Australië en Nieuw-Zeeland. Tegen eind dit jaar zal dit voor iedereen beschikbaar zijn.

© afbeelding: Instagram

Dieter Peeters

Dieter Peeters

Ik studeerde Marketing en heb een postgraduaat digitale marketing en communicatie. Al vanop de schoolbanken heb ik mijn dagelijkse porties social media nodig. Van bij het opstaan tot het slapen gaan. En daartussen eigenlijk ook. Ik landde een anderhalf jaar geleden bij Blue Bees. Daarvoor werkte ik een tweetal jaar als conversation specialist. Ik wil alle Blue Bees-klanten behandelen alsof ze m’n eigen bedrijf zijn. Telkens opnieuw zoeken naar de beste oplossing: da’s de kick van de click!

Ontvang onze nieuwsbrief

Tags

Toon alle tags

Laatste tweets

Instagram