<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=484669838328817&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Welkom op onze blog

blog-pattern.jpg
13 Jun 2016

Instagram komt met bedrijfsprofielen

Vandaag zie je nog geen verschil tussen bedrijfsprofielen en privé profielen. Het is dan ook moeilijk om als bedrijf de impact van je posts te meten via de app.

social media, Instagram

Meer lezen
10 Jun 2016

Blue Bees wordt één maand lang… Red Bees.

Tijdens het volledige Europees Kampioenschap voetbal in Frankrijk verandert Blue Bees in ... Red Bees om de duivels een hart onder de riem te steken. Als trouwe supporters verandert onze huidkleur in duivelrood. En…we hebben nog wat verrassingen in petto in de maand juni. So stay tuned en come on, duivels!

Red Bees, Euro 2016

Meer lezen
02 Jun 2016

Google lanceert emoji’s van werkende vrouwen

Na de mooie Always-campagne die emoji’s promoot waarmee vrouwen beter worden vertegenwoordigd, stelt Google op haar beurt een serie emoji’s voor die verschillende vrouwelijke beroepen tonen. Kwestie van meer gelijkheid in de emoji-wereld te brengen. Tot nu toe werden vrouwen alleen vertegenwoordigd door een danseres, een bruid en een prinses… een toch wel erg beperkte keuze. Liefst 77 nieuwe emoji’s werden voorgelegd aan het Unicode Consortium. Als ze aanvaard worden, kan je ze gebruiken vanaf juni 2017.

Google, emoji, Diginews

Meer lezen
27 May 2016

YouTube en Dropbox werken aan instant berichtendienst

Om gebruikers steeds langer op een platform te houden, sleutelt YouTube aan een social chat functie om de interactiviteit binnen haar applicatie op te drijven. Evenzo wil Dropbox, de populaire cloudoplossing, haar professioneel aanbod verder uitbouwen en gebruikers stimuleren om haar berichtendienst te gebruiken in plaats van professionele diensten zoals Slack of Jabber. Meer info over chatapps in ons artikel “Chat Wars”.

YouTube, Diginews, Dropbox

Meer lezen
23 May 2016

Is reclame op TV altijd nodig voor je business?

Is het in dit digitale tijdperk nog relevant om te investeren in traditionele vormen van reclame zoals televisie? We maken een stand van zaken op over dit emblematische medium. Hoe maak je een TV-spot en waarom? Lees het hier…

online marketing, advertising, media, reclame

Meer lezen
20 May 2016

Google rolt Product Listing Ads uit in Google Images

De Product Listing Ads (PLA), de advertenties voor producten in webshops op de resultatenpagina’s van Google, zijn al een tijdje een groot succes onder adverteerders, ook in België. En voor hen is er goed nieuws: de Product Listing Ads zullen voortaan ook kunnen verschijnen op de Google Images pagina’s. De advertenties zullen zowel op desktop als op mobile bovenaan de pagina verschijnen. Op mobile zullen de advertenties verschijnen in de vorm van een carrousel. 

Google, sea, Diginews, product listing ads

Meer lezen
10 May 2016

Chat Wars. Welke messaging app kiezen om met uw klanten te communiceren?

Er bestaan vandaag tientallen real-time berichtendiensten, elk met zijn eigen gebruikersinterface en met zijn eigen kenmerken. Meer en meer mensen gebruiken ze in plaats van traditionele mails en sms’en. Maar hoe maakt u in het overaanbod van apps de juiste keuze om een optimale dialoog te creëren tussen uw onderneming en uw klanten? 

social media, digitale strategie, Messenger, chat bots

Meer lezen
04 May 2016

Snapchat blijft vernieuwen

Het is duidelijk welke app momenteel het best in de markt ligt bij jongeren. Een overname door Facebook werd geweigerd en ze voegden enkele leuke features toe zoals Filters en de alombekende Lenses. Een regenboogwaterval uit je mond laten komen ? Geen probleem. Het lijkt er sterk op dat Snapchat zijn twee grote concurrenten, WhatsApp en Messenger, wil voorblijven. In dat opzicht lanceerden ze hun chat 2.0, waardoor je nu iets kan inspreken en videochatten.

social media, Snapchat

Meer lezen
28 Apr 2016

Zet je firma in de picture met infographics

Een beeld zegt vaak meer dan duizend woorden. Dat is zeker het geval bij infographics. Met enkele welgemikte icoontjes kan je de voordelen van een samenwerking met jouw bedrijf kort maar krachtig overbrengen. Enkele tips.

design, Infographic

Meer lezen
26 Apr 2016

4 ingrediënten voor een succesvolle webshop

Omdat het relatief gemakkelijk is om een webshop te beginnen, is het onmogelijk om nog bij te houden hoeveel er bestaan. Ontelbaar veel! Wil je echter dat jouw online winkel eruit springt? Hou dan onderstaande adviezen in je achterhoofd:

seo, online marketing, e-commerce, webshop

Meer lezen

Tags

Toon alle tags

Ontvang onze nieuwsbrief

Laatste tweets

Instagram